Доставка

Доставките се извършват от куриерски фирма Лео Експрес и Еконт Експрес ЕООД съответно сроковете за доставка се определят от графика за посещение на Вашето населено място.

За поръчки на стойност до 100 лв. – транспорта се поема от купувача за територия на Република България (клиенти на дребно)

За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна (клиенти на дребно)

За стоки от категория OUTLET (преоценени), доставката е за сметка на клиента.


Поръчаните продукти можете да получите и на място в нашия офис – гр. София, кв. Требич, ул. Доло 1, като в такъв случай няма да заплащате доставка, а само стойността на стоката публикувана в сайта.
 
Срокове

за страната - срокът за доставка е до 5 работни дни; 
за София - срокът за доставка е до 3 работни дни.  
Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 12.00 часа. 
Срокът за доставка на поръчки, направени след 12.00 часа, се удължава с един работен ден.  
• услугата фиксиран час на доставка се заплаща допълнително в размер на 2.50 лв. от получателя, независимо от условията за доставка. (*зависи от куриерската фирма, с която се доставя)
• услугата доставка в събота се заплаща допълнително в размер на 2.50 лв. от получателя, независимо от условията за доставка. (*зависи от куриерската фирма, с която се доставя)

При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме.


ВНИМАНИЕ:  За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя, телефон за връзка и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си или друг адрес по Ваше желание. Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме. След като финализирате поръчката си, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение в рамките на работния ден за поръчки до 12ч или на следващия работен ден.
ВАЖНО!  При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ 

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва moni.bg с изпълнение.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с нашия офис на тел.: 02/936 07 90.